Draag je steentje bij aan stichting Liox

Voor iedereen die zich vrijwillig wil inzetten voor stichting Liox dit niet of wel structureel wil doen is een vrijwilligerspool opgezet. Als vrijwilliger in deze pool ben je beschikbaar om ingezet te worden maar ben je ook altijd vrij om hier al dan niet op in te gaan, afhankelijk van je eigen agenda, of je nu 1 uur per jaar tijd hebt of wellicht vaker. Hoe meer vrijwilligers zich inschrijven hoe meer en betere culturele sessies gehouden kunnen worden.

Het opzetten van de vrijwilligerspool is voortgekomen uit de activiteiten van stichting Liox. We merken dat veel mensen graag een ander willen helpen om kleine eenmalige, soms tijdelijke taken/klussen te doen. Het is speciaal opgericht voor klussen als meedenken over de inhoudelijke invulling van de werk/studiesessies, meehelpen met facilitaire zaken/huishoudelijke dingen, meedenken en meehelpen over communiceren over werk/studiesessies.

Lijkt dit je leuk? Dan vernemen we graag je motivatie en CV in de onderstaande button. Daarna krijg je meer achtergrondinformatie over stichting Liox, bespreken we jou kwaliteiten en talenten en kijken we naar waar jij stichting Liox het beste mee kan helpen.

 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?