Doneren

Stichting Liox is voor de uitoefening van haar activiteiten geheel afhankelijk van bijdragen van particuliere donateurs, instellingen en bedrijven. Het is essentieel dat zo veel mogelijk mensen het werk van stichting Liox steunen, helemaal nu de kunst & cultuur sector het zwaar heeft. Stichting Liox werft fondsen met inachtneming van alle daarvoor geldende regels en afspraken en beschikt dan ook over het CBF-keurmerk voor steunwaardige fondsenwervende instellingen in Nederland. De stichting kent een klachtenregeling.
In ons online jaarverslag kun je lezen hoe stichting Liox haar inkomsten uit onder andere donaties en giften besteedt. Stichting Liox heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen.
Ik wil mijn donateurschap of gegevens wijzigen Je kunt online je giftbedrag, rekeningnummer of adres wijzigen bij whydonate. Fijn dat je ons steunt! Jammer dat je wilt opzeggen, maar uiteraard respecteren we je keuze. Je kunt ons hiervoor bellen tijdens kantooruren (ma-vr 9-17 uur) op 06-87965039. Zo kunnen we je persoonlijk bedanken voor jouw steun en de wijziging meteen voor je verwerken.
Voor alle informatie kun je contact opnemen met info@stichtingliox.nl

Vrijwilligerswerk

We hebben verschillende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht met alle mogelijkheden. Via de Liox Academie kun je in korte modules verder kennismaken met vrijwilligerswerk bij stichting Liox.
Je kunt je aanmelden via ons vrijwilligersformulier.
Voor alle informatie kun je contact opnemen met info@stichtingliox.nl

Collecteren

Stichting Liox collecteert voor een tekort aan algemene interesse in kunst en cultuur van de Nederlandse samenleving. Deze kunst en cultuur bestaat voornamelijk uit erfgoed, beeldende kunst en kunstwerken. Stichting Liox is trots op het kunnen bijdragen aan een verhoogde affiniteit met kunst & cultuur voor diverse bevolkingsgroepen, zoals studenten en mensen met een beperking. Hierbij willen wij bereiken een vergroot bewustzijn en interesse in kunst en cultuur voor de Nederlandse samenleving.
Stichting Liox collecteert het gehele jaar door in de vrije periode van het landelijke collecte rooster.
Ja, dat kan! Bekijk hier hoe je je kunt aanmelden.
Het collecteren kost je 2 tot 3 uur in de collecteweek. Meer mag uiteraard ook, vraag dan een groter gebied aan je wijkhoofd.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?