Sponsoren

Wilt u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht te geven en uw naam verbinden aan stichting Liox? Dat kan! Stichting Liox biedt bedrijven aantrekkelijke sponsormogelijkheden die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Als sponsor kunt u onder andere rekenen op extra publiciteit en exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties, bijvoorbeeld tijdens aansprekende tentoonstellingen. In overleg met u kunnen we bepalen welke vorm het beste past bij uw organisatie en wensen. Wilt u meer weten over onze sponsormogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met stichting Liox voor nadere informatie of voor een gesprek met de voorzitter. Deze organisaties gingen u al voor!

STICHTING LIOX