Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen stichting Liox en andere leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij stichting liox stuur dan jou CV en motivatie op naar info@stichtingliox.nl

Lijkt het je leuk om je HBO stage te lopen bij stichting liox stuur dan jou CV en motivatie op naar info@stichtingliox.nl

Lijkt het je leuk om je WO stage te lopen bij stichting liox stuur dan jou CV en motivatie op naar info@stichtingliox.nl

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?