Sponsoren

Wilt u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht te geven en uw naam verbinden aan stichting Liox? Dat kan! Stichting Liox biedt bedrijven aantrekkelijke sponsormogelijkheden die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Als sponsor kunt u onder andere rekenen op extra publiciteit en exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties, bijvoorbeeld tijdens aansprekende tentoonstellingen.

Er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk, variërend van éénmalige schenkingen, sponsoring van specifieke activiteiten/diensten en langdurige sponsoring. In overleg met u kunnen we bepalen welke vorm het beste past bij uw organisatie en wensen.

Dankzij onze sponsors krijgen we de kans om meer te bereiken dan wat er mogelijk is met de basisvoorziening die de gemeente Nijmegen en de provincie Gelderland bieden. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke aankopen die de collectie zowel voor de stad als voor Nederland naar een hoger plan tillen. Of aan extra kwaliteit van tijdelijke tentoonstellingen met een bovenregionale of (inter)nationale uitstraling.

 

Wilt meer weten over onze sponsormogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met stichting Liox voor nadere informatie of voor een gesprek met de directeur

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?