Samenwerken met stichting Liox?

Wilt u uw organisatie een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht te geven en uw naam verbinden aan stichting Liox? Dat kan! Stichting Liox biedt samenwerkingsmogelijkheden. In overleg met u kunnen we bepalen welke vorm het beste past bij uw organisatie en wensen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met stichting Liox (info@stichtingliox.nl) voor nadere informatie of voor een gesprek met de voorzitter. Deze organisaties gingen u al voor!

Stichting Liox werft fondsen met in acht neming van alle eisen/ normen en verwachtingen van juiste organisatie van een goed doel. Daarnaast werkt stichting Liox aan continue verbetering van projecten en beleid. Door daarbij ook naar tips en adviezen van CBF te luisteren streeft stichting Liox naar juiste uitbreiding van kennis, kunde en samenwerkingen.

Door ons aan te sluiten bij het kennisplatform Cultuur+Ondernemen leert stichting Liox samenwerkingen aan te gaan en zich te blijven ontwikkelen.

Stichting Liox beoogt in de nabije toekomst lid te worden van Kunsten ’92, om zodoende kennis en kunde en relaties in deze sector uit te breiden en daarvan te leren en ontwikkelen.

Stichting Liox werkt samen met gemeente Nijmegen, en is daar altijd op zoek naar uitbreiding van projecten en mogelijke ondersteuning voor onze initiatieven.

Stichting Liox werkt samen met provincie Gelderland, en is daar altijd op zoek naar uitbreiding van projecten en mogelijke ondersteuning voor onze initiatieven.

Stichting Liox beoogt in de nabije toekomst lid te worden van deze brancheorganisatie.

Stichting Liox werkt samen met gemeente Zeist, en is daar altijd op zoek naar uitbreiding van projecten en mogelijke ondersteuning voor onze initiatieven. Stichting Liox heeft in Slot Zeist een mooie start ervaren.

Google betekend heel veel voor stichting Liox, namens hen is het mogelijk gemaakt om toegang te krijgen tot google workspace, dit helpt het hele team van stichting Liox. Ook word er voor stichting Liox per maand een bepaald bedrag toegewezen waarmee stichting Liox via google advertenties kan plaatsen.

Stichting Liox heeft van Microsoft een non-profit pack gekregen waarmee team stichting Liox veel kan, zo kunnen er op elk vlak verbeteringen komen.

Stichting Liox heeft van amazon een beurs ontvangen, hiermee kunnen wij al onze zaken binnen en buiten het kantoor verbeteren.

Stichting Liox en Flair hebben een exclusieve samenwerking waarbij ze een grote korting per maand krijgen voor het programma van Flair.

Stichting Liox werkt samen met NIX18.  De NIX18-campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en een groot aantal partners. Doel van de campagne is het versterken van de sociale norm ‘niet drinken en roken tot je 18e’. De campagne richt zich op de hele samenleving, meer in het bijzonder de omgeving van jongeren.

 
 

Stichting Liox werkt samen met gemeente Hardwijk, en is daar altijd op zoek naar uitbreiding van projecten en mogelijke ondersteuning voor onze initiatieven.

Stichting Liox werkt samen met TechSoup. TechSoup helpt non-profit organisaties zich professioneel uit te rusten met de meest up-to-date technologie, door hen gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers. TechSoup Nederland is volledig onafhankelijk van de leveranciers met wie ze samenwerkt en heeft geen commercieel oogmerk.

Zo werken wij met de Werkbedrijf Rijk van Nijmegen mee aan de participatiewet. Samen met hen verzorgen wij trajecten om mensen die net wat extra ondersteuning nodig hebben weer terug op de arbeidsmarkt te laten komen.

Zo werken wij met de UWV mee aan vrijwilligerswerk voor vluchtelingen.  Ze verzorgen wij trajecten die vluchtelingen hier in Nederland aan vrijwilligerswerk helpen. Wij vinden dit een erg mooi initiatief en zijn hiermee dus ook in zee gegaan.

Zo werken wij samen met Salesforce Non profit Success Pack voor onze CRM afdeling. Salesforce, Inc. is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco dat bedrijfssoftware aanbiedt op het gebied van klantrelatiebeheer, in de vorm van software as a service op basis van cloudcomputing. 

Microsoft Azure is een steeds groter wordende set cloudservices om uw organisatie te helpen haar missie te versnellen. Azure geeft u de vrijheid om toepassingen te bouwen, beheren en implementeren op een enorm, wereldwijd netwerk. Stichting Liox krijgt een beurs van Azure.

Stichting Liox werkt samen met Lidl en krijgt een sponsorbijdrage. 

Stichting Liox werkt samen met Yibba om gratis groente en fruit uit te delen op de studie evenementen

Stichting Liox werkt samen met gemeente Leiden, en is daar altijd op zoek naar uitbreiding van projecten en mogelijke ondersteuning voor onze initiatieven.

Stichting Liox werkt samen met gemeente Enschede, en is daar altijd op zoek naar uitbreiding van projecten en mogelijke ondersteuning voor onze initiatieven.

Stichting Liox werkt samen met Hertog Jan en krijgt gratis merchandise om te verdelen onder studenten

Stichting Liox werkt samen met groene metropool regio een cultuur netwerk binnen Arnhem-Nijmegen.

Stichting Liox werkt samen met de feestfabriek dit jaar heeft stichting Liox gratis kaartjes gekregen voor het manana manana festival, welke we gratis weggeven aan studenten op onze studie evenementen.

Stichting Liox werkt samen met Microsoft Dynamics Business Central. Hierbij krijgen wij een korting om onze financiële administratie op orde te houden. 

Stichting Liox werkt samen met Microsoft Dynamics Business Central en heeft een vijftal gratis licencies. Traditionele softwaresystemen voor donaties gaan veelal uit van eenmalige giften en maandelijkse facturatiebatches voor donaties, maar de wereld van goede doelen en donaties verandert snel. Consumenten geven nog steeds aan goede doelen, maar willen meer inzicht en controle in hun giften. Om de Donation Marketing Journey editor te realiseren is een front-end ontwikkeld en geïntegreerd met het Dynamics 365 CRM softwarepakket.                                                                                              

Studenten met een fysieke beperking of extra ondersteuningsvraag moeten met succes hun opleiding kunnen doorlopen en doorstromen naar een passende baan op de arbeidsmarkt: onderwijs voor iedereen, zonder belemmering. ECIO adviseert en ondersteunt hierbij universiteiten, hogescholen en mbo-instellingen bij het vormgeven van inclusief onderwijs, beter studentenwelzijn en een inclusieve transitie van opleiding werk. Daarbij organiseert ECIO bijeenkomsten van Landelijk Netwerk Studentenwelzijn hoger onderwijs waar stichting Liox ook bij aanwezig is. 

Werk je wel samen met ons maar zijn we je vergeten? Neem dan even contact met ons op en wij zetten je erbij! 
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?