Locatie

Het streven van stichting Liox is om het bereik van kunst en cultuur in de maatschappij te stimuleren, en daarmee de verbintenis met kunst en cultuur in de maatschappij te versterken. 

De stichting wil culturele  ANBI’s zoals musea, concertgebouw en cultureel erfgoed stimuleren/ promoten/ bevorderen door meer publiek naar deze culturele plaatsen te krijgen, door deze ruimten beschikbaar te stellen voor werk- en studieplekken. Daarbij werkt stichting Liox samen met deze culturele ANBI’s.

Actuele Locaties

Slot Zeist

Slot Zeist is een zeventiende-eeuws slot in de Nederlandse gemeente Zeist dat gebouw was als lustoord van Willem Adriaan van Nassau. Het slot is ontworpen door architect Jacobus Roman. Het slot is omgeven door een Engels Landschapspark en het Broeder- en Zusterplein.

Kasteel Wijchen

Ondanks zijn keurig renaissance uiterlijk heeft Kasteel Wijchen een lange en roerige geschiedenis achter de rug. Door de eeuwen heen is het decor geweest van strijd, van verbannen liefde en koninklijk leven. Een rijke geschiedenis dat een bezoek meer dan rechtvaardigt voor liefhebbers van het verleden.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?